لیست اختراعات محمد فتحی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ ثبت: 1398/07/16
خلاصه اختراع:

پماد حاوي عسل و عصاره‌هاي سياهدانه، بره‌موم و برگ سنا به منظور ترميم زخم ديابتي مي‌تواند راهكاري مناسب براي درمان زخم ديابتي مزمن درجه 2 باشد. آمار سال 95 نشان داده است كه در اين سال يازده ميليارد تومان صرف قطع پاي ديابتي گرديده است. در واقع يكي از عوارض جدي بيماري ديابت، زخم پاي ديابتي است. زخم‌هاي ديابتي به دليل كلونيزاسيون باكتري و نيز رگزايي يا آنژيوژنز ناكافي وارد فاز مزمن مي‌شوند. پماد اختراع شده حاوي عصاره‌هاي اتانولي برگ سنا، سياهدانه، بره‌موم و عسل است كه مي‌تواند با كنترل عفونت و نيز افزايش رگزايي در محل زخم ديابتي باعث تسريع ترميم زخم‌هاي ديابتي مزمن شود.

تاریخ ثبت: 1392/07/02
خلاصه اختراع:

ميكرو مميز الكتريكي دستگاه به صورت سري با بار قرار مي گيرد وبراي تشخيص جريان از تكنيك تبديل جريان به ولتاژ استفاده شده است.براي اين طرح از يك مقاومت 0.1 اهم با توان 10 وات بهره گرفته شده است براي ايزوله كردن اتصال الكتريكي مقاومت با پردازنده ي سيگنال از يك ترانسفورماتور بهره گرفته شده است. . سپس يك سر سمت ثانويه ترانسفورماتور در حالت بي باري به پردازنده كه در اينجا يك ميكرو كنترلر Mega32 متصل مي شود. سر ديگر به قسمت زمين ميكرو و سر ديگر به ADC ميكرو كنترلر متصل مي شود. دستگاه فوق مي بايست علاوه بر تشخيص زمان روشن و خاموش بودن تجهيز الكتريكي ساعت كار نيز مشخص شود. براي داشتن ساعت نيز از تايمر 16 بيتي ميكرو بهره گرفته شده است. در صورت روشن بودن تجهيز الكتريكي متن روبرو بر روي كارت حافظه ذخيره مي شود. روشن بودن يا خاموش بودن تجهيز الكتريكي هر 5 ثانيه يكبار چك مي شود. اطلاعات ذكر شده در بالا با فرمت FAT16 بر روي كارت حافظه ذخيره مي شود. ميكرو به گونه اي برنامه ريزي شده كه در صورت خالي بودن كلاستر مورد استفاده در مرحله قبل به كلاستر بعدي تجاوز نمي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/12
تاریخ ثبت: 1392/02/12
خلاصه اختراع:

هزينه تمام شده انرژي الكتريكي توليد شده با استفاده از سلولهاي خورشيدي در سيستم جدا از شبكه بيشتر از ساير تكنولوژي هاي تبديل انرژي مرسوم است. از اينرو كاهش تلفات در اين سيستم ها از اهميت دو چندان برخوردار است. اين اختراع در راستاي كاهش تلفات انرژي الكتريكي با رويكرد ويژه به انرژي الكتريكي با استفاده از سلول خورشيدي است، با اين وجود اين وسيله قابل استفاده براي ساير فناوري تبديل انرژي الكتريكي نيز هست.

تاریخ ثبت: 1397/06/03
خلاصه اختراع:

از جمله مشكلاتي كه در اندازه گيري اجسام متحرك داريم، بدست آوردن ابعاد آنهاست كه در تمامي زمينه ها ميتوان از آن استفاده كرد مانند: هوا فضا، كشتي راني، صنايع نظامي و... كه تدابيري براي آن در نظر گرفتيم كه بتوانيم ابعاد و اندازه هاي اجسام متحرك را بدست آوريم با استفاده از اختراع نام برده به اين شكل كه از نقاط ايجاد شده به وسيله ليزر ها كه نسبت به هم موازي و با فاصله اي معين قرار دارند در روي جسم در حال حركت يك عكس تهيه ميكنيم ، سپس ميتوانيم براحتي در داخل عكس از اتصال نقاط به يكديگر خط ايجاد كنيم و به كمك خطوط بدست آمده كه اندازه اين خطوط را ميدانيم ابعاد مجهول را بدست آوريم.((آزمايش 2-1 انجام شده توسط ماكت كه در ضميمه قرار دارد)) در زمينه وسايل اندازه گيري ليزري و دوربين هاي اندازه گيري ساخته شده ، ميتوان سرعت و فاصله را در اجسام در حال حركت بدست آوريد اما نميتوانيم با اين تجهيزات ابعاد و حجم اجسام در حال حركت را بدست آوريم ، كه با استفاده از اختراع نام برده ميتوانيم اين عمليات را انجام دهيم و با تركيب وسايل اندازه گيري ليزري و دوربين هاي اندازه گيري ميتوانيم سرعت، فاصله، و ابعاد اجسام در حال حركت را بدست آوريم

تاریخ اظهارنامه: 1399/05/31
تاریخ ثبت: 1399/11/28
خلاصه اختراع:

كمربند با قابليت شليك گلوله كمربند نجات در رده ي سلاح هاي انفرادي قرار دارد و در زمينه آن هيچگونه دستاوردي با اين كاربرد نداريم . كاربرد اين سلاح در ماموريت هاي مهم و حساس امنيتي است كه دستگير نشدن فرد مامور اهميت بالايي داشته باشد اين سلاح ، همانند كمربندي دور كمر مامور بسته مي شود و زماني كه مامور مورد محاصره از هر جهت قرار بگيرد با فعالسازي ماشه مي تواند به 360 درجه اطراف خود شليك كند و تهديد را از بين ببرد يا مجروح كند . ساخت اين سلاح در ايران قابل انجام است و نياز به هيچگونه تجهيزات وارداتي نداريم .

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/11
تاریخ ثبت: 1389/10/26
خلاصه اختراع:

در اين اختراع كه در زمينه شيمي مي باشد با استفاده از مواد پر كننده سراميكي sio2 با ساختار حفرات نانويي ، در رنگ باعث بوجود آمدن سدهاي حرارتي در لايه رنگ شده ايم بدين ترتيب با وجود تعداد 100/000 تا 50/000 حفره در هر ميلي متر ضخامت رنگ، باعث ايجاد تعداد زيادي سدهاي حرارتي در آن شده ايم و در نهايت مكانيزم هدايت حرارتي را كه در مواد و لايه هاي عايق كار انتقال حرارت را انجام مي دهد را به حداقل ممكن رسانده و در نهايت لايه رنگ بصورت يك لايه عايق حرارتي ، برودتي قابليت استفاده پيدا مي كند. بطوريكه اين لايه رنگ بين 0.15w/mk -و 0.01 داراي هدايت حرارتي است و با توجه به پخش يكنواخت اين مواد در انواع رزين هاي صنعتي مورد استفاده در رنگ ، كرابرد آسان و ساده اينگونه رنگها بعنوان عايق هاي حرارتي، برودتي حاصل مي آيد.

موارد یافت شده: 9